søndag den 19. september 2010

Blog-tæppe ?

Så er jeg også hoppet på vognen. Nemlig, ved at lave et Granny Stripes tæppe med  inspiration blandet fra Tusindfryd   Det er kun fordi jeg kom til at købe lidt garn på vej hjem fra arbejdet i fredags. Var bare lige et smut i Stof 2000. Skulle kun købe 3 lynlåse, men kom altså hjem med 60 nøgler bomuldsgarn. Indrømmet rent powershoping. Men til mit forsvar garnet var sat ned til ½ pris - Stof 2000 har købt et restlager fra Ingelise. Så nu hækler jeg et Granny Stripes tæppe i mine yndlingsfarver.

7 kommentarer:

 1. Hold da op, 60 nøgler garn! Vildt men skønt! :-) Og super lækre farver dit "blog-tæppe" har...

  SvarSlet
 2. Sikke en masse garn, du skal i gang med... Håber, du får tid til at blogge lidt engang imellem. I hvert fald skal du være velkommen som fast læser på min blog!
  Go'aftenhilsen fra
  -LisBeth.

  SvarSlet
 3. Hold op det bliver flot, jeg ønsker mig også at lave sådan et, men der er meget der lige skal laves først.Glæder mig til at se mere til dit.

  SvarSlet
 4. Ja det er meget garn, lækkert, glæder mig til at få det brugt. Mon ikke jeg skal bruge 20-25 nøgler til tæppet :-)

  SvarSlet
 5. hold fast,det var mange nøgler garn,men sådan er det med gode tilbud,man må forberede sig på at slæbe.Glæder mig til at se tæppet færdig

  SvarSlet
 6. Hvor er det nogle smukke farver. Hvor bredet har du lavet det?

  SvarSlet
 7. Kærer HSJP

  Mit tæppe bliver ca. 150 cm i bredde og lægnden bestemmer mængde af garn - jeg har 25 nøgler i disse farver - tror at jeg kommer til at bruge dem allesammen.

  SvarSlet

Velkommen i Kys en Frø.
Tak fordi du besøger min blog og har valgt at efterlade en kommentar. :-)