søndag den 21. august 2011

lav selv giveaway - hæklet tæppe

 Jeg deltager i denne giveaway, En lidt anderledes giveaway, for du er selv med til at lave gaven. I dette tilfælde bliver det til et skønt tæppe - bomuldsgarn - forhåbelig vil Lene modtage mindst 255 4-kanter i 10x10 cm. 
I formiddags fik jeg lavet 3 stk - alle i pink/lyserødt med lidt hvid. Senere dag kommer de lilla farver frem.

 1. "Waterlily"
 2. "Italian Cross"
 3. "Diamond in a Square"


Hmm. husk at hæfte ender :-)

9 kommentarer:

 1. Hvor ser de bare lækre ud de firkanter,glæder mig til at se de lilla

  SvarSlet
 2. Glæd dig - de er på vej - lavet en som hedder Danich Square - men min blev altså ikke en 4-kant hmm- husk at tælle rigtig :-)

  SvarSlet
 3. De er vildt søde! Især den første er jeg vild med!

  SvarSlet
 4. Hej Anja, også min favorit, måske skulle jeg bare gå igang med et tæppe til mig selv. Synes denne giveaway er sjov og samtidig kan jeg jo afprøve de foreskellige 4-kanter : ren win, win .....

  SvarSlet
 5. Hej Gitte - tak for rosen :-) så er der kommet 2 lilla modeller - de næste bliver blå/grønne

  SvarSlet
 6. Hold da op, hvor er de flotte...og tænk at du ved hvad de forskellige mønstre hedder....jeg prøvede mig bare lidt frem. Virkelig flotte!
  Lene

  SvarSlet
 7. Hej Lene - Jeg har en bog - derfor ved jeg hvad de hedder :-) bogen hedder 200 crochet blocks for blankets - på engelsk men der er diagram ved hvert mønster, så man behøver ikke at forstå det engelske hæklesprog som i øvrigt IKKE er ens med det amerikanske - lært af bitter erfaring :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er de fine dine firkanter.. Jeg deltager også selv i den give away, og glæder mig vild til at se det færdige resultat ;-)) Det bliver en fantastisk gave for den af os der vinder ;-))

  SvarSlet
 9. Hej Canika

  Dejligt at du også deltager, vi skal være en del for at få nok 4-kanter til tæppet. JA, det må blive en lykkelig vinder :-)

  SvarSlet

Velkommen i Kys en Frø.
Tak fordi du besøger min blog og har valgt at efterlade en kommentar. :-)