søndag den 20. november 2011

Afstemning Gi' Væk

Ja, så er det jo afklaret. Min jule Gi' Væk bliver

Snemænd

Har du lyst til at være, skal du bare komme med en kommetar,

 gerne omkring juletraditioner :-)

kunne være sjovt at høre om jeres traditioner.

Jeg udtrækker vinderne - lørdag den 17. december kl. 20.00 .

2 stk vinder som hver vil modtage 2 stk snemænd
Ups: har helt glemt selv at komme med en tradition

Vi er en spilleglad familie,
så den 24. om eftermiddagen spiller vi pakkeleg hver især køber 3-4 små gaver
 krydser alt hvad krydses kan, og slår efter 6érne. :-)
sjovt og hyggeligt tid for børn og barnelige sjæle som næsten ikke kan vente til
at juletræet bliver tændt og der deles gaver ud.


22 kommentarer:

 1. jeg har altid sværget til et grønt juletræ fra skoven, men i år bliver det et hvidt plastiktræ, rigtig amerikansk:)

  SvarSlet
 2. jeg deltager gerne :)

  vi spiser det samme hver år til jul risengrød-and-steg-brunekartofler-hvide-og rødkål - sovs ... en tradition der sker hver år :)

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 3. Wow jeg vil gerne vinde de søde snemænd. Jeg elsker december og jul er meget traditionsbundet. Men der kan da snige sig lidt nye tradiotioner ind - feks indførte vi for 6-7 år siden pakkespil imellem julemiddagen og ris a'la manden. Og vi spiller på en måde så alle er sikker på at få en præmie. God jul og december.

  SvarSlet
 4. De fine julemænd vil jeg meget gerne vinde.

  Vores jule aften er som næsten de flestes. Juledag holder vi altid med manden mins søster og familie. Det har vi gjort siden vores ældste var helt små, så i år er det 24. gang :O)
  Vi spiser selvfølgelig frokost. Bag efter går vi en god lang tur. Når vi kommer tilbage skal der spilles pakkespil. Den tradition må absolut ikke brydes.

  God søndag.
  Kh Randi ♥

  SvarSlet
 5. Hvor er de søde! Jeg er med!!! :-)
  Efter vi har fået vores datter betyder julen pludselig meget mere herhjemme så vi er igang med at bygge vores traditioner op. Fx 1. Søndag i advent inviterer vi den nærmeste familie på gløgg og æbleskiver. Så er julen igang og vi ses "ikke bare" juleaften.
  Juleaften skal der ses disneys juleshow! Det er et must! :-) og så har vi pakket vores datters julegaver op i løbet af eftermiddag. Så har hun tid til at lege med dem og vi voksne kan nyde vores mad og skal ikke skynde os og blive færdige så vi kan nå at åbne pakker inden hun skal sove. Og så kan hun også lettere gå lidt tidligere fra bordet og lege imens vi andre spiser færdig. Rigtig hyggeligt, og praktisk. ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg deltager også gerne..
  Vi har to meget faste traditioner i min familie. Disneys Juleshow SKAL ses, ellers bliver det bare ikke jul.. Desuden får vi altid risengrød til middags mad (inkl mandel og mandelgave) da mine mindre søskende ikke bryder sig om Ris a la mande. Og af de nyere traditioner er, at en vælger en gave under træet, som bliver bliver pakket op, og derefter vælger vedkommende så en ny gave og giver, på den måde kan hyggen blive lidt længere (især når vi kun er 5)

  SvarSlet
 7. De er bare søde. De må gerne flytte hjem til os.
  Min familie har ikke så mange traditioner, men min mands familie mødes hvert år 25. dec til suppe steg og is. Men jeg er ved at forme mine egne traditioner. Hver gang vi er ude at rejse, prøver jeg at finde noget der kan hænges på juletræet. F.eks. har vi en Koi fisk fra vores bryllupsrejse i USA.

  SvarSlet
 8. Et rigtigt juletræ skal der til og altid mine uroer fra Georg jensen

  SvarSlet
 9. Jeg vil gerne vinde de søde snemænd.
  Juletraditioner ? Der skal spises and og juletræet må ikke være en rødgran og helst kun pyntet med glaskugler, lametta og levende lys. Ellers er der vel ikke så meget - jo, børnene finder gaverne under træet.

  SvarSlet
 10. De fine sne mænd vil jeg meget gerne vinde. Vi spiser altid risengrød den 23. og hygger med gave indpakning og andet hyggeligt.

  SvarSlet
 11. Hvor er de bare søde, de snemænd, de må gerne komme hjem til mig.

  Da jeg er i Thailand, 1-19. dec, håber jeg du vil sende mig en mail (dklerek@hotmail.com) eller lægge en kommentar på min blog, hvis jeg skulle være heldig.

  Vi har vist ikke så mange juletraditioner, og her sidste år blev der lavet lidt om på det. Men vi har aldrig i min familie fået ris a la mande juleaften, min mor skulle altid proppe en mandel i den hårde is :) Nu er det jo nemmere at lave isen selv.

  SvarSlet
 12. Jeg er fra Sønderjylland. I min familie har vi altid spist risengrød med kanelsukker til frokost d. 24/12. Nemt og enkelt. Heri lå mandelen og da vi var børn var gaven altid et spil som vi så kunne spille med om eftermiddagen for at få tiden til at gå. På den måde fik alle også del i gaven.

  Til dessert om aftenen har vi fået mange forskellige ting, men aldrig risalamande, tror ikke at min mor kan lide det og eftersom vi aldrig fik det er jeg heller ikke vild med det.

  Gennem tiderne har vi fået hjemmelavet is, frugtsalat med råcreme, trifli, chokoladedessertkager og alle mulige andre desserter. Der er ingen tradition og det er egentligt ret rart når resten af aftensmaden er det samme år efter år.

  SvarSlet
 13. Hvor er de skønne dine snemænd, de må bestemt meget gerne bo hos mig ;)
  Mens min datter og svigersøn gør klar til at det meste af familien samles juleaften, tager vi vore børnebørn og kører hjem til mine forældre og ønsker glædelig jul. De ønsker ikke at køre nogle steder juleaften, men nyder til gengæld at de små unger kommer forbi og ønsker glædelig jul. Bagefter kører vi hjem og jeg putter ungerne så de er friske til aften og når de vågner ligger der en gave til dem. Og ja så skulle vi helst nå disneys juleshow ovre hos datteren mens duften af jul speder sig i hele huset.

  SvarSlet
 14. Fine snemænd... de må meget gerne komme hjem og bo sammen med de andre snemænd som hygger sig her hos os i julen.
  Vi jonglerer mellem 2 familiers traditioner juleaften. Hver andet år hos kærestens familie og deres traditioner og hver andet år med min familie og vores traditioner. Det der dog er ens for begge familier er at vi prioriterer masser af tid til hygge og god mad og når det så er tid til at pakke gaver op, så vælges der kun en pakke af gangen, som der pakkes ud mens alle kigger på. Det giver ro og overblik over, hvem der får hvad samt af hvem og som den glade giver får man mulighed for at se modtagerens reaktion på, hvad man har fundet på i år.

  SvarSlet
 15. I min familie har vi en tradition med at hente juletræ og bage julesmåkager sammen

  SvarSlet
 16. Vi indførte for mange år siden, at starte med at gå rundt om træet og dele gaver ud. Derefter spiser vi. På den måde blev der ro på børnene, og vi kan rigtig nyde maden.

  Lene

  SvarSlet
 17. Åh hvor er de fantastisk søde :)
  Vi har et par traditioner til jul både gamle og nye...
  Det er en gammel tradition at jeg kommer hjem til min mor d. 23 dec og pynter juletræ og høre julemusik hele dagen mens mor står i køkkenet og forberede ænderne(nogle gange gås)og så plyndre vi skroget om aftenen. Maden d. 24 er os meget traditionel nemlig flæskesteg,ænder/gås, kartofler,sovs,rødkål så synger vi lidt og så hapser vi lige lidt risalamande..
  En ny tradition er at jeg er begyndt at shoppe meget billigt julepynt et par dage inden jul, hvor de fleste ting er blevet sat godt ned, mere og mere jo tættere man kommer d. 24 dec :D så går jeg på jagt kan man vist godt sige ;)

  Hov.. Kig også forbi min Advents Give Away på min blog :
  http://chhans-tegneblog.blogspot.com/

  SvarSlet
 18. Armen hvor er de da fine de snemænd!
  En juletradition herhjemme er: vi sætter en hel dag af til at pakke gaverne flot ind. Så tager vi den store gave med forskellig gavepynt, bånd, kort osv. ned og står og hygger os med det. Vældig hyggeligt og vi får nogle fine gaver ud af det:)

  Hilsen
  Mette
  (bade-and@hotmail.com)

  SvarSlet
 19. very sweet ♥ ♥ ♥ I hope for the best
  http://inga2010.blogspot.com/

  SvarSlet
 20. Hvor er de bare søde :) Hjemme hos os, er det en juletradition, at vi den 4. søndag i advent samles hele familien og så spiller vi pakkespil, så der er små fine gaver over det hele. Glædelig jul. Hilsen Dorte

  SvarSlet
 21. Vi plejer at have en tradition sammen med et vennepar vi har. Vi laver hver især 2-3 forskellige deje og så bager vi en hel dag og deler rovet ;) Super hyggeligt og så smager det jo vidunderligt med hjemmebag :)

  SvarSlet
 22. åh åh jeg når det :0) ved ikke om vi har nogle fast tradition, men mormors de gamle engelske tallerkner skal på ellers er det ikke jul :0)

  SvarSlet

Velkommen i Kys en Frø.
Tak fordi du besøger min blog og har valgt at efterlade en kommentar. :-)