mandag den 13. juni 2011

Nyt strikke projekt!

Nu er jeg færdig med at øve mig i at strikke med flere farver - og efter mønster. Jeg er gået igang med et sjal "a la" Seyfarth, uden at være et af hendes kit. Et meget hyggeligt om end ikke så hurtigt strikketing, men er bestemt sjovere end bare at strikke en farve i rundt glatstrikning :-)

Jeg bruger Holstgarn - lidt nyt indkøbt og rester fra lagret:I mine tanker er jeg allerede igang med de næste 2 . Jeg har nemlig fundet lidt godt i min nye strikkebog "Kaffe Fassett's - Pattern Library" - persisk valmue og fisk

11 kommentarer:

 1. Wauuuv ! Hvem der kunne lave sådan noget, men ikke her. Super flot

  SvarSlet
 2. Sikke smukke farver. Strikker du frem og tilbage eller rundt?

  SvarSlet
 3. Hejsa

  Tak for roserne. :-)

  Kære Flet og sjov - er har det på samme måde, når jeg besøger din blog. hm. flette tasker. jo gerne, men først at skære/klippe til dem, uha nej tak, så hellere lidt garn i hænderne. :-)

  Kære Eva Jeg startede ud på stømpepinde, de små korte og senere over på rundpinde. Jeg har Knit Pro, så det er jo en sand fornøjelse at strikke. Og livet er bare for kort til vrangpinde :-)

  SvarSlet
 4. Takk for boktips! Den bare mååååå jeg ha:) Fint sjal du strikker på nå:)

  SvarSlet
 5. smukt arbejde du har gang i,det bliver lækkert at `bo`i når det er færdigt

  SvarSlet
 6. Flot sjal du er i gang med, jeg har jo også strikket efter dette mønster, og jeg kan se at du er bidt af metoden og vil have flere:-)) Jeg har præcis samme bog af Kaffe Fasset og bliver inspireret derfra.

  SvarSlet
 7. Kære Madam Munch. Takker. ja det er et flot mønster, men jeg har ikke være så vild i farvevalget, så næste gang, skal der flere farve til :-). En skøn bog, og kunne sagstens bruge flere af hans bøger.

  SvarSlet
 8. Hej Gitte. Tak. Glæder mig også til at bo i den, men først skal vi have en god lang sommer. :-) så er den klar til efteråret.

  SvarSlet
 9. Hvor er det smukt - dit sjal. Rigtig flotte farver, du har valgt. Glæder mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
 10. Jeg var så heldig at finde din blog via Hundemoster. Så utrolig meget flot du laver. Dit sjal er et af de flotteste jeg har set - farverne er helt fantastiske!!!

  SvarSlet
 11. Hejsa og velkommen til. Takker mange gange roserne

  SvarSlet

Velkommen i Kys en Frø.
Tak fordi du besøger min blog og har valgt at efterlade en kommentar. :-)