lørdag den 17. december 2011

Vinderer.....

Tak for alle de gode, skønne, vinduelige kommentarer. Det er vildt dejligt at læse om jeres juletraditioner.
Valgt helt tilfældig blev
Vinder nr. 1 Nørkle Tøserne

"Nørkle Tøserne sagde ...


Fine snemænd... de må meget gerne komme hjem og bo sammen med de andre snemænd som hygger sig her hos os i julen.

Vi jonglerer mellem 2 familiers traditioner juleaften. Hver andet år hos kærestens familie og deres traditioner og hver andet år med min familie og vores traditioner. Det der dog er ens for begge familier er at vi prioriterer masser af tid til hygge og god mad og når det så er tid til at pakke gaver op, så vælges der kun en pakke af gangen, som der pakkes ud mens alle kigger på. Det giver ro og overblik over, hvem der får hvad samt af hvem og som den glade giver får man mulighed for at se modtagerens reaktion på, hvad man har fundet på i år. "


Vinder nr. 2 pif-paf-puf
"pif paf puf aka Lea. sagde ...


Hvor er de søde! Jeg er med!!! :-)

Efter vi har fået vores datter betyder julen pludselig meget mere herhjemme så vi er igang med at bygge vores traditioner op. Fx 1. Søndag i advent inviterer vi den nærmeste familie på gløgg og æbleskiver. Så er julen igang og vi ses "ikke bare" juleaften.

Juleaften skal der ses disneys juleshow! Det er et must! :-) og så har vi pakket vores datters julegaver op i løbet af eftermiddag. Så har hun tid til at lege med dem og vi voksne kan nyde vores mad og skal ikke skynde os og blive færdige så vi kan nå at åbne pakker inden hun skal sove. Og så kan hun også lettere gå lidt tidligere fra bordet og lege imens vi andre spiser færdig. Rigtig hyggeligt, og praktisk. ;-)"

Tillykke til vinderne - Vil I være søde at sende mig jeres adresser :-)2 kommentarer:

  1. Tillykke til vinderne.
    Søde Elin Emilie tusind tak for MIN gevinst, nemlig den dejlige uglepude som du har syet til mig. Den blevet supersød. Jeg viser den lige lidt senere på min blog ;)

    SvarSlet
  2. Hej Birgit - Det glæder mig at du kan lide puden. :-)

    SvarSlet

Velkommen i Kys en Frø.
Tak fordi du besøger min blog og har valgt at efterlade en kommentar. :-)