søndag den 22. januar 2012

Ufo

Jeg er hører ikke til den trofaste type - ikke- når det gælder håndarbejde - kan ikke holde mig til et projekt.  DET er kender I sikkert også, men engang imellem skal der ryddes op i UFO-kassen.

Så i juleferien fik jeg lavet disse puder færdig - først hæklet som oldemorfirkant - 19 omgange- derefter en kant. Tilsidst hæklet sammen og en tur i vaskemaskinen. Det blev faktisk til 2 omgange vask, for hæklet ting filter ikke så godt som strik.

Mit Camomille - har lægget længet og ventet på kant. Jeg har en svaghed for store sjale, så jeg havde naturligvis lavet min camomille størr, havde ikke lige tænkt på at kanten dermed også blev større - godt nok mange maske som strikkes med i kant. Jeg overlevede, og er vild glad for mit sjal. Nu skal det bare lige vaskes og spændes ud.

Jeg er allerede ved at finde garn til et mere, som min kusine skal have. Dejligt tv strik.7 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er det smukt det sjal, må man godt lave noget der ligner?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Violykke, Ja du må gerne lave noget der ligner. Jeg brugt supersoft. Garn som jeg oftest køber hos Garnudsalg og holst. Godt garn til en fornuftig pris.
   Det tynde (striberne) er noget som jeg købt i Ridehuset for lang tid siden. mener at det er noget mohair (får/ged) super tyndt, har lavet små blomster med det garn og da brugte jeg hæklenål nr 1,5. God fornøjelse Glæder mig til at se dit. :-)

   Slet
 2. Ps. Hvad garn har du brugt?

  SvarSlet
 3. En smuk og ny variant af Camomille, og puderne er da virkelig også flotte.Hæklet og filtet, spændende.

  SvarSlet
 4. Takker mange, jeg er også meget glad for sjalet. Puderne, det er sjovt at bruge et almindelig model til noget nyt.

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare et flot sjal. Rigtig lækker farve og det spiller godt med kontrastfarven. Den er fluks kommet på min favoritliste.

  Mange hilsner
  Karin

  SvarSlet
 6. Det er et meget smukt sjal. Jeg kan ikke lige forstå det med rundpinden... er du startet med strømpepinde og så bare udtagninger til det kunne være på en rundpind osv ?
  Mvh Quinden

  SvarSlet

Velkommen i Kys en Frø.
Tak fordi du besøger min blog og har valgt at efterlade en kommentar. :-)