søndag den 24. februar 2013

Jo da jeg laver

håndarbejde.  Har godt nok for travlt på arbejde. Men der er ikke noget så afstressende som et godt stykke håndarbejde. :-)

Jeg er faktisk igang med flere ting, er bestemt ikke trofast til et strikketøj. Jeg er startet op ( lørdag den 16.feb. )på en kjole -  stærkt inspireret at Gitte. Jeg behøver bare en opskrift, så min bliver mere en Holly end en Dolly.

Jeg har valgt at bruge supersoft, bundfarve Vista og Stonehenge også kendt som Pæreskal.
Er lige blevet færdig med ryg og den ene side
 
 
 
 
Måske lidt svært at se men der er vendepinde i siden. super ide. (synes at jeg er nået langt)
 
Ellers er det Miss Beezy:
Jeg har valgt at bruge Altantic Spray og Azure - begge supersoft. :-) Den kjole bliver helt sikkert et mega hit, når den er færdig. Har lige overstået de mange masker som der til for at skabe "falske" Biesser.
 
 
Skulle jeg keder mig, kan jeg altid gå igang med at strikke strømper. Det er bestemt ikke noget jeg har gjort meget i, men efter at jeg endelig har lært magic loop, og lave 2 strømper på én gang, er jeg faktisk igang :-)'
 

Næste gang skal jeg bare lige huske at tjekke farverapport lidt bedre!!

10 kommentarer:

 1. Den bliver da også superflot med de farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annelise
   Tak. jeg er bare til blå og grønne farver.:-)

   Slet
 2. Der er ikke noget som et par hjemmestrikkede, som ikke er helt ens.. Jeg elsker dem ;)
  Jeg har også forsøgt mig med magic loop, men det er ikke heeeelt slået igennem hos mig.. endnu ;)

  Dejlig blog du har. glæder mig til at følge med.

  Kig endelig forbi min, hvis du har lyst.
  Mvh. Ivalu

  http://ivalusen.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. hej Ivalu
  Takker. og velkommen til. Jeg har været et smut forbi din blog. Er dybt imponeret af dine strømper med mønster ! FLOT

  SvarSlet
 4. Mums nogle lækre projekter du har på dine pinde, jeg vil glæde mig til at se en rigtig Holly, og gramse på miss beezy, og så må jeg vist også igang med to på en pind, tror dog jeg satser på tykt garn

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak er bare til de blå farver .Er meget spændt på Holly. Synes at den virker meget lårkort :-( Så må der bare en BRED kant på forneden.

   Slet
 5. uuuhhhh lækre ting som sædvanlig dejlige forårsfarver, bezzy har jeg lige tjekket ud det må være et to do ting, det med sokkerne var jeg også ude i til pia, jeg havde brugt noget af det ene nøgle, det er altså ikke let at lave om på, har fået af vide at sokkerne sagtens kan bruges, så klø du bare på min ven.(¨)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Doris. selvfølgelig skal Beezy din på liste. efter kanten er det ca. 60 cm tv strik. :-) 4 omgange af farve 1 og 4 omgange af farve 2.
   Jeg klør på strikker strømperne færdig, de skal nok blive brugt. :-)

   Slet
 6. Hvor er det lækre sager du har gang i, Elin. Og farverne, ja, selvom jeg ikke er så meget til de blå, så ser dit strik nu altså ualmindeligt lækkert ud!

  Holly bliver fantastisk i din farvekombination er jeg sikker på!

  Både den og Miss Beezy står højt på min liste over ønskestrik; egentlig havde jeg besluttet ikke at strikke kjoler i år, men Miss Beezy har spøgt længe og så kom Holly og fristede ud over det sædvanlige....... men først strikker jeg nu lige en cardigan eller to!

  Jeg glæder mig meget til at se dine smukke kjoler!

  SvarSlet
 7. Hej Lea. Takker mange gange. Du må igang med Holly/Beezy -men glæder mig nu også til at se din cardigan Amalie færdig. Ser bare god ud, så den kan virkelig friste mig. og kommer helt sikkert på min liste. Godt vi kan inspirerer hinanden. :-)

  SvarSlet

Velkommen i Kys en Frø.
Tak fordi du besøger min blog og har valgt at efterlade en kommentar. :-)