torsdag den 28. marts 2013

Torsdags hygge og venter spændt på fredag

Mums. Det er så skønt at kunne sidde hygge med lidt håndarbejde. I dag er det broderisymaskinen som har arbejdet. Ville prøve et par nye broderier

2 stk. kamphaner

 
Synes at de er blevet gode, selvom stoffet er dog ikke det helt perfekt, havde været bedre med lidt mere fastvævet stof.
 
I morgen skal jeg have gang i den ny indkøbte strikkemaskine. Denne model købt på ebay.
 
 
Ikke noget jeg har forstand på, så det er godt, at jeg kender  én  som har. Hun kommer og hjælper mig. Takker og undskylder på forhånd min ringe viden udi strikkemaskineteknik. :-)

10 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at høre mere om den strikkemaskine!!! Mon ikke der kommer mange skønne sager ud af den...når du lige er blevet sat lidt ind i den...?!!

  God påske til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lea.
   Håber at jeg kan lave lidt, efter Gittes besøg. Har stadig 3 feriedage og garn på lager. Glæder mig vildt meget at komme i gang.

   Også god påske til dig

   Slet
 2. Uha viden og viden-griner-jeg kan da tråde den,strikke rib,sættemasker i hvil og næsten strikke en strømpe :)),vi skal nok få meget sjov ud af vores strikkemaskiner

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, viden. Din er da større end min. Jeg har kun kunne finde at samle maskinen. Tror at med fælles hjælp skal vi nok få produceret noget...:-)

   Slet
 3. Åh, nu længes jeg lidt efter min gamle "Brother". Da jeg købte den, fik jeg en times instruktion, og det var faktisk nok til at få en masse godt ud af den. Det er herligt med sådan et apparat (og lidt hårdt for armene). Spændende, hvad I får ud af den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt at høre at det er til at "finde ud af". Har du solgt din Brother? Jeg tror at tiden igen er til strikkemaskiner, Jeg kunne ikke finde en god og prisbillig i Danmark, så en tur på EBAY og wupti en strikkemaskine fra England.

   Slet
 4. Hejsa du
  de ser vel nok skrappe ud,skønne broderier,god fornøjelse til dig og gitte med strikkemaskinen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Doris

   Tak for sidst. Det var så hyggeligt, Ja er de ikke bare skønne, de kamphaner.. Gitte og jeg havde en super dag. Er godt træt i hovedet over alt det man skal huske og kunne for at bruge strikkemaskinen. Godt jeg har Gitte. :-) Vi må finde en dag, så du kan komme og se "dyret".

   Slet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 6. Tillykke med din strikkemaskine, jeg glæder mig til at se dine strikkerier.

  SvarSlet

Velkommen i Kys en Frø.
Tak fordi du besøger min blog og har valgt at efterlade en kommentar. :-)