søndag den 19. maj 2013

Strikkemaskine

Jeg elsker min strikkemaskine, selvom jeg bestemt ikke har helt styr på alle indstillingerne. Heldigvis får jeg god hjælp fra Gitte, og tak for det.

Nu aber jeg også efter hende. Gitte har lavet et flot sjal, strikket i hånden med masser af vrangpinde. Jeg er ikke god udi vrang, i hvert fald ikke i den mængde som skal til for at lave dette tørklæde.
Det må kunne klares på strikkemaskine med den begrænsning 200 nåle giver.

Det kunne godt lades sig gøres og wupti 2 stk. tørklæde lavet på strikkemaskinen.
 
Faktaboks;
supersoft 2 lilla og midten er gullig, forbrug 200 gram. Tråd spænding 7. Der skal kant på, som også skal laves på strikkemaskinen.
 
 
Faktaboks:

Supersoft: 2 lilla og midten er rødlig, forbrug 220 gram. trådspænding 8. Dette sjal er lidt større og løsere strikkes. Super til den kommende sommer :-).  Her kommer der også en kant på.
 
Jeg er desværre løbet ind i et problem med min maskine. Jeg har klippet et kantmønster Får" men mønstret falder ikke rigtig ud når det bliver strikket. Maskinen flytter 2 masker så mine får mangler noget af hovedet på den ene side. ØV ØV. Synes ellers jeg gør alt hvad den engelske manual siger jeg skal gøre.
 

9 kommentarer:

 1. Sådan bum bum så var der lige nogle smukke sjaler,fede farver du har lavet dem i,og ærgerligt med kanten,det må kunne løses,måske sidder der en dejlig læser som lige kan smide et guldkorn :)),ellers kæmper vi videre for det kan da selvfølgelig løses det problem,vi må bare eje den kant med får-smiler,måske skal vi havve købt nogle flere hulkort :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej takker. tror nu også kantproblemet nok skal blive løst, men det er nu meget underligt. Vi skal helt sikkert have købt flere hulkort. Vi kommer til at bruge mange. super sjovt selv at lave mønster til hulkort.

   Slet
 2. sikke nogle lækre sjaler du har fået lavet, og øvelse gør jo mester :-)
  det med at klippe kort kan jeg desværre ikke hjælpe dig med men måske der er hjælp at hente her;

  https://www.facebook.com/groups/534017346636366/ en gruppe for maskinstrikkere på facebook, hvis du ikke allerede er medlem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. takker og ja øvelse gør mester. Jeg prøver bare igen. Tak for linket. Det må tjekkes ud:-)

   Slet
 3. Godt gået strikke tøs, du er sej,øvelse gør mester søde.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak. tænk hvor langt tid det ville have taget mig at lave alle de vrange pinde. En skøn maskine. Du må snart komme forbi og se den. kunne jo være at du manglede et sjal :-)

   Slet
 4. Det frister,uha uha,kan vist lige nå at kigge op inden jeg tager på ferie.
  Knus:-)

  SvarSlet
 5. Det er altså helt utroligt hvad man kan få ud af sådan en strikemaskine :-) Du har ihvertfald fået to lækre sjaler ud af din, sådan wupti wupti - og mon ikke I finder ud af det med fårekanten?

  SvarSlet
 6. Mit gæt er, at du har slået masker op et forkert sted i forhold til dit hulkort. Kig på mærkerne påndennstrimmel med mærker, der er på maskinen.

  SvarSlet

Velkommen i Kys en Frø.
Tak fordi du besøger min blog og har valgt at efterlade en kommentar. :-)