søndag den 15. juli 2012

KAL : Mit valg

Jeg er igang med at lave KAL ( som mange andre rundt i Blogland ) skønt at suse rundt og se de andres farvevalg.  Jeg er havde besluttet mig, at jeg ikke skulle vælge de farver som jeg oftest bruge, (vist er skulle være tvivl i blandt læserne) er det blå, grønne, lilla toner. Niks en udfordning kræve nye farver: Det blev til lys grå og en lyserød. Meget sarte farver. :-)

1. Clue : kommer her:

10 kommentarer:

 1. Det bliver smukt. De farver kunne jeg også have valgt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, de er lysere end jehg normalt ville have valgt, men kender jo ikke hvordan det færdig sjal skal se ud. Krydser alt hvad krydses kan, og håber på det bedste :-)

   Slet
 2. Jeg synes ellers jeg er rundt i blogland hver dag.....men KAL....hvad i alverden er det?

  Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene

   Denne "kal" er fundet her:
   http://www.ravelry.com/patterns/library/mystery-shawl-2012-rockefeller
   en slags "strik sammen sjal". Vi får fredag (4 ialt) med start den 13. juli, en lille del opskriften, som så skal laves inden den efterfølgende fredag. Du kan se flere "KAL" på "Hundemoster" og "alfidesign".
   Det er første gang jeg er med, men synes at det er sjovt at tænke hvor mange der egentlig er med verden over. På Raverly er der flere "KAL" mener at der findes et par stykker til OL.

   Slet
  2. Bare lige for at se om jeg har forstået korrekt. I beholder selv sjalet, men ved endnu ikke hvordan det ender med at se ud? I får kun en lille del af opskriften fordelt over 4 fredage??
   Hvis det er rigtig opfattede....hold nu op en sjov idé! Det glæder jeg mig til at følge :-)

   Lene

   Slet
  3. hej Lene, helt rigtig, Ja det er en sjov ide. Jeg glæder mig også til næste "Clue" Synes at det ligenu ligner opstart til en poncho .... men lad os nu se hvad der kommer næste fredag

   Slet
 3. Hej Elin
  Det er da de lækreste farver du har valgt,det skal nok blive godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte jo der er ikke noget galt med farvern, bare en del anderledes end dem jeg oftest vælger :-)

   Slet
 4. Hej Elin
  S
  Skønne farver du har valgt, og ja det er da ikke lige de farver du plejer at køre med, men jeg tror på at det er godt med forandring. Spændende hvad det bliver til

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Doris, Farverne er ganske fine, sikkert fint med forandring. Hvis jeg ikke selv kan finde ud af at bruge sjalet, kan det jo altid gives væk. :-)

   Slet

Velkommen i Kys en Frø.
Tak fordi du besøger min blog og har valgt at efterlade en kommentar. :-)